Sigurime për Individ

Sigurimet e ofruara

Kliko këtu

Sigurime për Biznese

Sigurimet e ofruara

Kliko këtu

Raporto Dëmin

Formularët dhe Procedurat

Kliko këtu
 

Misioni dhe Vizioni

Kompania e Sigurimeve Illyria ka qenë dhe gjithnjë do të jetë në krye të industrisë së sigurimeve në Kosovë. Sukseset tona vazhdojmë t’i arrijmë, duke u fokusuar në mirëqenien dhe përmirësimin e cilësisë së jetës të klientëve dhe punonjësve tanë.

Vazhdimisht duke përsosur dhe zgjeruar gamën e produkteve, duke ofruar sigurime për nevojat e secilit, mbesim kompania më e madhe e sigurimeve në të cilën mund të mbështeteni.më shumë