Siguroni pronën tuaj

Fli qetë kur shtëpia është e siguruar me ILLYRIA

Sigurimi i shtëpisë  ne ILLYRIA është më i rëndësishëm se sa mendoni. Kjo për shkak se ndodhitë janë të papritura dhe dëmet shumë shpesh të pa imagjinueshme. Ju mund të keni sistem të përsosur të mbrojtjes, alarme dhe dyer speciale, mirëpo a mjafton kjo në rast fatkeqësie natyrore, apo vandalizimit ose zjarrit që mund të ndodh papritmas? Sigurimi pronesPa marrë parasysh madhësinë e saj, qoftë shtëpi apo banesë si dhe pajisjet brenda saj, kompania jonë ju ofron zgjidhje për të siguruar investimin dhe pasurinë tuaj, duke ju mbështetur me kompensim për humbjet ose dëmtimet të cilat shkaktohen nga rreziqet e ndryshme.

 

 

 

Pakot tona: www.illyriainsurance.com/sq-ko/insurance/property

 

*Për të gjitha pyetjet tuaja, agjentët tanë janë në dispozicionin tuaj me e-mail ose bisedë në web-chat në këndin e poshtëm të djathtë të kësaj faqe që po lexoni aktualisht. Ekziston edhe një numër pa pagesë 0800 75 000, dhe na ndiqni në faqen tonë në Facebook apo në Instagram.

Merrë ofertën më të mirë online

Kompania e Siguimeve Illyria