Po udhëtoni jashtë vendit? Zbuloni pse sigurimi shëndetësor i udhëtimit është një vendim i madh

Organizimi i udhëtimeve jashtë vendit është ende i paparashikueshëm. Por situata në Evropë dhe SHBA po përmirësohet çdo ditë. Rrugët ajrore dhe autobusët po rivendosen dhe datat e pushimeve po fillojnë të prenotohen. Për më tepër, shumë planifikojnë të përfitojnë nga fluturimet dukshëm më të lira dhe çmimet më të lira të akomodimit. Informacion i rëndësishëm është një hyrje e caktuar e të ashtuquajturës. "Pasaporta Covid" gjatë qershorit në nivelin e Bashkimit Evropian. Këto "pasaporta" duhet të lehtësojnë ndjeshëm procesin e udhëtimit dhe qëndrimit në vendet e BE -së. Aktualisht, masat në vende të caktuara përfshijnë karantinë të detyrueshme për udhëtarët. 

 Çdo udhëtim përmban një sasi të caktuar pasigurie, kjo është arsyeja pse ekziston sigurimi i udhëtimit. Kontraktimi i sigurimit të udhëtimit mund të konsiderohet një pjesë standarde e përgatitjes së udhëtimit. Një thënie e vjetër thotë: "Nëse nuk mund të përballosh sigurimin e udhëtimit, nuk mund të përballosh as udhëtimin". Kjo është arsyeja pse është mirë të dini se çmimi i sigurimit të udhëtimit familjar fillon nga 10.00 EUR, pavarësisht destinacionit të huaj dhe kohës së qëndrimit

A udhëtoni shumë??

Organizoni sigurimin shëndetësor vjetor të udhëtimit. Mëso më shumë .
Po udhëtoni me familjen apo në një grup më të madh? Përfitoni nga tarifat e përballueshme të sigurimit shëndetësor të udhëtimit familjar.


Kudo që të vendosni të udhëtoni në botë, nga Gjermania, Italia, Azia në SHBA, sigurimi shëndetësor i udhëtimit KS Illyria sh.a mbulon të gjithë botën, pra çdo gjë jashtë kufijve të Republikës së Kosovës. Kontraktimi i sigurimit të udhëtimit është një vendim i madh që mund të paguhet shumë herë. Problemet e mundshme që dalin kur udhëtoni jashtë vendit janë shpesh më të ndërlikuara për t'u zgjidhur. Njerëzit ju flasin një gjuhë të huaj dhe nganjëherë është e vështirë të merrni informacion cilësor, dhe kostot e papritura, siç janë shpenzimet e mjekut, mund të jenë të rëndësishme.A keni tashmë sigurim shëndetësor të udhëtimit KS Illyria sh.a? Çfarë duhet të bëni nëse ju ndodh një aksident? Zbuloni më shumë këtu. Qendra e punës është e hapur 24 orë në ditë.


* Për të gjitha pyetjet tuaja, agjentët tanë janë në dispozicionin tuaj me e-mail ose bisedë në web-chat internet në këndin e poshtëm të djathtë të kësaj faqe që po lexoni aktualisht. Ekziston edhe një numër pa pagesë 0800 75 000, dhe na ndiqni në faqen tonë në Facebook apo në Instagram.

Merrë ofertën më të mirë online

Kompania e Siguimeve Illyria,
Çdo herë pranë jush