Struktura Menaxhuese

  • Gianni Sokolič – Kryeshef Ekzekutiv
  • Shefik Gerbovci – Drejtor i Departamentit Teknik të Sigurimeve
  • Ilirjana Xheladini – Drejtoreshë e Departamentit për Financa dhe Kontabilitet
  • Mentor Spahiu – Drejtor i  Departamentit të Dëmeve
  • Fatos Zajmi – Drejtor i Zyrës Ligjore
  • Teuta Abdullahu Bunjaku – Udhëheqëse e zyrës së Burimeve Njerëzore dhe Administratës