Këshilla dhe sigurimi i makinës

Ditët e dimrit janë ditë në të cilat ne shmangim llojet e tjera të transportit në favor të veturës, veçanërisht duke e marrë parasysh komoditetin me të cilin mund të lëvizim dhe lirinë për ta diktuar vetë rrugën, për dallim prej trasnportit publik.


Duke e pasur parasysh edhe situatën me Covid 19, rekomandimet e profesionistëve shëndetësorë kanë qenë që të shmangen modelet më të rrëmujshme të transportit që imponojnë kontakt ndërnjerëzor si autobusi, treni apo aeroplani. Por,rekomandimet tona për vozitësit, ashtuqë të kenë udhëtime më të rehatshme. sigurimi-automjetit-tpl-illyria

 

Rëndësia e sigurimit

 1. Kontrollojeni rregullisht gjendjen e lëngjeve të makinës: qoftë vaji i motorit, lëngjet ftohëse apo lëngjet larëse të xhamave.

2. Kontrollojini të gjitha dritat dhe sinjalizimet e veturës suaj. Është e këshillueshme që këtë ta bëni natën, me ndihmën e një personi tjetër ashtuqë asgjë të mos kalojë pa u vërejtur

3. Gabimet e llojit të karburantit dhe humbja e çelësave është shumë më e zakonshme se që mund t'ju duket, keni kujdes të shtuar në këto raste.

4. Sigurojeni veturën, me njërën nga pakot e sigurimit që ju mundësojnë asistencë dhe përgjigje ndaj problemeve, aksidenteve, e të tjerave telashe si këto, siç janë pakot e Kompanisë së siguimeve Illyria.

Sigurimi i veturës është jashtëzakonisht i rëndësishëm. Sigurohuni që dikush si Kompania e sigurimeve Illyria, do të jetë miku juaj në rrugë dhe do të jetë siç e thotë edhe slogani ynë, çdo herë pranë jush.

 

*Për të gjitha pyetjet tuaja, agjentët tanë janë në dispozicionin tuaj me e-mail ose bisedë në web-chat në këndin e poshtëm të djathtë të kësaj faqe që po lexoni aktualisht. Ekziston edhe një numër pa pagesë 0800 75 000, dhe na ndiqni në faqen tonë në Facebook apo në Instagram.

Merrë ofertën më të mirë online

Kompania e Siguimeve Illyria,
Çdo herë pranë jush