• Njoftime rreth punës së K.S. ILLYRIA
  pas situatës së krijuar për parandalimin e
  përhapjes së COVID-19

  më shumë...

 • Çdo herë udhëto i sigurtë

  Blej polisën online!

  Sigurimi i shëndetit në udhëtim 

  Më shumë
 • Siguroni automjetin tuaj me ne

  Sigurimi kasko më i avancuari në tregun e sigurimeve të Republikës së Kosovës

  Më shumë
 • Produkte sigurimi për biznes

  Zgjedhni sigurimin që ju nevojitet për biznesin tuaj

  Më shumë
 • E ngrohtë dhe e sigurtë

  Sigurimi shtëpiak

  Më shumë
 • Aksidentet ndodhin papritur

  Sigurohu ndaj aksidenteve personale

  Më shumë
 • A gëzon shëndet të mirë?

  Siguro shëndetin për çdo rast

  Më shumë
 

Njoftim, 29 Mars 2020

Prishtinë, 29 mars 2020 - Pas vendimit të ri të Qeverisë për të kufizuar lëvizjen e qytetarëve dhe makinave me qëllim që të parandalohet përhapja e Covid19, që nga e hëna, 30 mars, Kompania e Siguimeve ILLYRIA do të implentojë orarin e ri te punës 09:00 deri 15:00, nëpër pikat e shitjes. Të gjitha kërkesat mund të trajtohen nga qendra jonë e thirrjeve e arritshme në 038 750 850 ose info@illyriainsurance.com, si dhe përmes bisedës online në web faqen tonë, www.illyriainsurance.com, gjatë orarit të zakonshëm të punës 08:00-16:00.

#neveralone #rriniteshendetshem