Kompania e Sigurimeve Illyria, një partner i sigurimit për gjithë jetën!

Kompania e Sigurimeve “Illyria” njihet në tregun e Kosovës për shërbimet kualiatative dhe kujdesin ndaj konsumatorit. Shërbimet tona në fushën e sigurimit përfshijnë: sigurimin e shtëpisë, sigurimet shëndetësore, sigurimin në punë, sigurimin në rast aksidenti, sigurimet e automjetit si dhe sigurimin e biznesit tuaj.

Përveç kualitetit, “ILLYRIA” është e përkushtuar edhe në ofrimin e shërbimeve inovative duke ua lehtësuar qasjen konsumatorëve. Tani policat e sigurimeve mund të blihen edhe online duke klikuar në online.illyriainsurance.com

Kompania e Sigurimeve “ILLYRIA” sh.a. është pjesë e grupit Sava Re, me seli në Lubjanë, Republika e Sllovenisë, grupit më profesional për sigurime dhe risigurime në regjion e cila njëherit njihet si njëra ndër kompanitë më të suksesshme në industrinë e sigurimeve në Europë.

 

* Për të gjitha pyetjet tuaja, agjentët tanë janë në dispozicionin tuaj me e-mail ose bisedë në web-chat internet në këndin e poshtëm të djathtë të kësaj faqe që po lexoni aktualisht. Ekziston edhe një numër pa pagesë 0800 75 000, dhe na ndiqni në faqen tonë në Facebook apo në Instagram.

 

Kalkuloni çmimin dhe blej online

Kompania e Siguimeve Illyria,
Çdo herë pranë jush