Pse sigurimi shëndetësor është i domosdoshëm?

Sigurimi shëndetësor ka përfitime të ndryshme. Ai ju mbron ju dhe familjen tuaj nga humbjet financiare në të njëjtën mënyrë si sigurimi i shtëpisë ose i makinës. Edhe nëse jeni me shëndet të mirë, nuk e dini kurrë se kur mund të keni një aksident ose të sëmureni. Një vizitë në spital mund të jetë shumë më e kushtueshme nga sa mund të prisni.

 sigurimi-shendetesore-illyria


Kompania e Sigurimeve "Illyria" sh.a ofron shërbimin më të mire në sigurimet shëndetësore duke ofruar:
• Mbulesë siguruese 100% për shërim në spital deri në limitin e shumës së siguruar
• Mbulesë siguruese 80% për shpenzime ambulantore deri në limitin e shumës së siguruar
• Mbulesa siguruese për shpenzimet e Trajtimit dentar, trajtimit optik, trajtimit në dëgjim, si dhe egzaminim parandalues.

Zgjedh pakon që të përshtatet dhe sigurohu sot!

https://online.illyriainsurance.com/

 

* Për të gjitha pyetjet tuaja, agjentët tanë janë në dispozicionin tuaj me e-mail ose bisedë në web-chat internet në këndin e poshtëm të djathtë të kësaj faqe që po lexoni aktualisht. Ekziston edhe një numër pa pagesë 0800 75 000, dhe na ndiqni në faqen tonë në Facebook apo në Instagram.

 

Kalkuloni çmimin dhe blej online

Kompania e Siguimeve Illyria,
Çdo herë pranë jush