Sigurimi nga aksidentet personale për fëmijë dhe studentë

Sigurime aksidentale për fëmijë dhe studentë

Fëmijët janë gjëja me e çmuar për ne, në jetën e tyre, ata u ekspozohen rreziqeve të ndryshme dhe aksidenteve përderisa ata janë në shkollë, fakultet, në lojën e tyre të përditshme.

Kompania jonë ka menduar t’u ofrojë siguri atyre në rast të aksidentit.

KS Illyria sh.a ofron mbulesë siguruese dhe përfitime si më poshtë: sigurime-aksidentale-femijet-Illyria

  1. Vdekje aksidentale;
  2. Invaliditet të plotë; dhe
  3. Shpenzime mjekësore si pasojë e aksidentit

 

  • Përfitimin për vdekje aksidentale të barabartë me shumën e siguruar të përcaktuar në policë.
  • Përfitimin për invaliditet të plotë për shkak të një aksidenti, të barabartë me 150% të shumës së siguruar për vdekjen aksidentale.
  • Përfitimin për shpenzimet mjekësore: në rast se i siguruari, për shkak të një aksidenti të siguruar, gjendet në trajtim mjekësor spitalor apo ambulantor, siguruesi paguan për shpenzimet e kurimit deri në shumën e siguruar të përcaktuar në policë. 

 

 

*Për të gjitha pyetjet tuaja, agjentët tanë janë në dispozicionin tuaj me e-mail ose bisedë në web-chat në këndin e poshtëm të djathtë të kësaj faqe që po lexoni aktualisht. Ekziston edhe një numër pa pagesë 0800 75 000, dhe na ndiqni në faqen tonë në Facebook apo në Instagram.

Merrë ofertën më të mirë online

Kompania e Siguimeve Illyria.