Sigurimi i obligueshëm i veturës TPL+ gjatë përdorimit të veturës edhe në Maqedoni dhe Sërbi

Sigurimi i obligueshëm i veturës TPL+ është i vlefshëm për udhëtim në Republikën e Maqedonisë dhe Serbisë

Merre ofertën më të mirë online për sigurimin e obligueshëm të automjetit TPL+ tpl+-sigurimi-vetures-Illyria

Polica e sigurimi TPL plus ju ofron mbulesë siguruese për dëmet që ju i shkaktoni të tjerëve në territorin e Republikës së Maqedonisë Veriore dhe Republikës së Serbisë.

Këtë sigurim mund ta bëni njëkohësisht me blerjen e sigurimit TPL.

 

 

 

*Për të gjitha pyetjet tuaja, agjentët tanë janë në dispozicionin tuaj me e-mail ose bisedë në web-chat në këndin e poshtëm të djathtë të kësaj faqe që po lexoni aktualisht. Ekziston edhe një numër pa pagesë 0800 75 000, dhe na ndiqni në faqen tonë në Facebook apo në Instagram.

Merrë ofertën më të mirë online

Kompania e Siguimeve Illyria.