1.7.2017

KS Illyria ka ndërruar numrat e telefonit

Të nderuar  klientë,

Ju njoftojmë që në kuadër të avansimit të shërbimeve për klientë, Kompania e Sigurimeve ILLYRIA sh.a. ka ndërruar numrat e telefonit. Tani, ju mund të na kontaktoni në numrin 038 750 850 si dhe në numrin pa pagesë 0800 75000 për çështje të sigurimeve.

Ju faleminderit për mirëkuptim.

K.S. ILLYRIA sh.a.