10.1.2022

Kompania e Sigurimeve Illyria tani më afër jush!

Të nderuar klientë,

Shërbimi dhe qasja e lehtë për ju është qëllimi jonë. Kompania e sigurimeve Illyria ka hapur pikën e re dhe të dytë në lagjen Veternik në Prishtinë, rruga Richard Holbrooke (prapa Albi Mall).

Synimi i kompanisë tonë është që shërbimet më të mira të sigurimeve, të jenë sa më afër jush.

Ju mirëpresim

Kompania e sigurimeve Illyria,

Çdoherë pranë jush!