14.6.2024

Blerja e Sigurimit Shëndetësor për Udhëtim (Travel Health Insurance)

Të nderuar partnerë dhe klientë,

 

Me kënaqësi ju informojmë se Kompania jonë ka filluar shitjen online të shërbimeve shëndetësore për udhëtime.

Udhetoni Sigurt

Kjo do të përfshijë zgjidhje të personalizuara për mbështetjen tuaj shëndetësore gjatë udhëtimeve  jashtë vendit.

Ne do të  jemi të përpiktë në sigurimin e mbrojtjes së plotë shëndetësore dhe asistencën e duhur për udhëtarët  gjatë udhëtimeve të tyre në destinacione të ndryshme.

Kjo përfshin mbulimin për emergjenca mjekësore, dhe shërbime asistence 24/7.

Për më shumë detaje rreth kushteve tona të sigurimit shëndetësor për udhëtime dhe për të marrë informacion shtesë  ju mund të kontaktoni në numërin tonë të telefonit +383 38 750 850 apo rrjetet sociale.

 

Ju mirëpresim

Kompania e sigurimeve Illyria