6.5.2019

Prishtina International Autoshow 2019

Pamje nga edicioni i dytë i panairit të automjeteve Prishtina International Autoshow 2019 , ku KS ILLYRIA merr pjesë për herë të parë si kompani e sigurimeve për të ofruar edhe shërbimet e sigurimeve Kasko ndër të tjera.

Eja dhe merre ofertën më të mirën!

Gjithmonë me ju #neveralone #KSILLYRIA #SavaRe