3.5.2019

Panairi Nacional i Punës dhe Karrierës

Një ditë jashtezakonisht efikase në integrim dhe prosperim profesional, në "Panairi Nacional i Punës dhe Karrierës" morri pjesë edhe KS ILLYRIA dhe Illyria Life duke prezentuar dhe ofruar vende pune dhe rekrutim për të gjithë. 
Cdo herë në zhvillim dhe
Gjithmonë pranë jush #neveralone #KSILLYRIA #SavaRe