4.3.2020

Konkurs për: KËSHILLTARË I SIGURIMEVE Private dhe Individuale

Kompania e Sigurimeve “ILLYRIA ”  është në kërkim të punonjësve të rinj në pozitën:

 

KËSHILLTARË I SIGURIMEVE Private dhe Individuale

Nëse jeni në kërkim të një pune dinamike dhe interaktive, në një ekip të personave të suksesshëm, në një mjedis stimulues të punës i cili është i lidhur me menaxhimin dhe zhvillimin e talentit tuaj. Keni dëshirë për ngritje personale dhe profesionale dhe kënaqeni në shitje.

Atëherë ne ju ftojmë për bashkëpunim afaristë.

Kushtet që duhet plotësuar për pozitën e shpallur:

 • Preferohet niveli i lartë i edukimit
 • I/E orientuar drejtë shitjes
 • Ambicioz/e
 • Kreativ/e
 • Punëtor/e
 • I/E besueshëm/me
 • Vetë-iniciativë/e

Çka ju ofrojmë bashkëpunëtorëve të rinj:

 • Mundësi për zhvillimin dhe ndërtimin e karrierës
 • Të ardhura të pakufizuara
 • Fitimi i përvojës në shitje dhe punës me klient
 • Fitimi i aftësisë komunikuese
 • Pavarësi dhe fleksibilitet në organizimin e orarit të punës
 • Mbështetjen, ndihmën dhe materialin për përfitimin e licencës nga BQK për ofrimin e sigurimeve
 • Motivimin në formë të shpërblimeve, udhëtimeve dhe trajnimeve të cilat përshpejtojnë suksesin tuaj

Ju lutem klikoni ketu për të plotësuar aplikacionin tuaj.

Per cdo pyetje dhe sqarim, ju lutem na kontaktoni ne adresen elektronike : punesimi@illyriainsurance.com

Konkursi do të jetë i hapur nga data 04.03.2020  deri me 20.03.2020