21.9.2021

Të bleni veturë apo ta siguroni atë? Më mirë të dyja.

NLB Bank, në bashkëpunim me Kompaninë e sigurimeve Illyria, vjen me ofertën speciale të kredisë për veturë me normë të interesit vetëm 4.80% dhe me vetëm 0.5% shpenzime administrative. Përveç financimit deri në 100% të veturës me maturitet deri në 60 muaj, me këtë ofertë ju mund të përfitoni edhe nga sigurimi Kasko sigurimi për vetura me çmim preferencial.

Të bleni veturë apo ta siguroni atë? Më mirë të dyja.

Mos e humbisni rastin! Bëhuni me veturë të re dhe të siguruar!

Kompania e sigurimeve Illyria,
Çdoherë pranë jush.